Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Balaton füred - Élmény fürdő - Aqua park

Sziasztok! : )

 

Ezt a kis írást a netről szedtem.

Jó olvasást!

Annagora Aqua park Balatonfüred

 

Ha Füred akkor élményfürdő. Az Annagora Aquapark (Balatonfüred) a mai legmodernebb technikai elemekkel célozza meg az újdonságokra és a "vizi-élet" extrém felhasználására éhes kedves vendégeit, nem megfeledkezve a társas és a játékos elemek minél gazdagabb alkalmazásának igényéről, figyelembe véve a balatonfüred annagoragyermekes családok szükségleteit is. Egyedinek számít, hogy az aquapark nemcsak nyáron, hanem egész évben alkalmas a szabadidő igényes és izgalmas eltöltésére. Télen wellness szolgáltatásokkal várja vendégeit.

800 m2 -es területén a medencén és a télen is üzemelő csúszdáin kívül szaunák, gőzkabinok, illatkamra és jégbarlang is biztosítja a felüdülést. Az igényes és innovatív elemek létrehozatala a kiemelten kezelt biztonsági igények mellett nélkülözhetetlenné teszi a legfejlettebb technológiák alkalmazását. Így büszkén állíthatják az üzemeltetők, hogy a vízipark felveszi a versenyt bármelyik nyugat-európai hasonló építménnyel.
Létesítmény képes alkalmazkodni az eltérő időszakok - elsősorban az elő és utószezon esetén jelentkező - változó igényeihez.
balatonfüred annagora 2
Ez úgy lehetséges, hogy a vízipark technológiája többfunkciós, programozható és átállítható (változtatható) egységekből épül fel. A változtatható karakterisztikával rendelkező elemek (hőmérséklet, sebességi fokozatok, stb.) időszakonkénti optimális (az adott közönség igényeinek leginkább megfelelő) kiválasztását, adott időszak tapasztalatainak analízisét a rendszer adatrögzítő funkciói is támogatják.
                                                                                       
Az Aquapark a gyerekeket központi helyen kezeli. A terület legfrekventáltabb helyén, a létesítmény funkcionális középpontjában található a hatalmas gyermek-medence (melyhez csatlakozik a gyermek hullámmedence) biztosítva szinte egész napra szórakozást. A medencét a Lassú folyó veszi körül közvetlen "vízi kapcsolattal" az éttermi szolgáltatásokkal.
A balatonfüredi vízipark úgy növeli a balatoni térség turisztikai értékét, hogy közvetlenül nem terheli a tavat. A rendszer üzemeltetése hálózati vízzel történik, és az Annagora Park vizei a talajban sem keveredhetnek a források vízkészletével. Aquaparkunk a téli szezonban is várja kedves vendégeit, kedvezményes árakkal és nyitvatartással. A fedett élményfürdő, az ehhez kapcsolódó csúszdák, a wellness részleg használható naponta 11-20 óráig. Hullámfürdők: Nincs balatonfüred annagora 3izgalmasabb a hullámfürdőnél, hiszen egy valódi tengerparti élményt varázsol az Aquaparkba felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Azért, hogy a hullámokat ne csak a felnőttek és a nagyobb gyerekek élvezhessék valamint, hogy a legkisebbeket is biztonságban tudhassuk hullámfürdőzés közben, számukra a gyermek élménymedencéhez csatlakoztatva külön gyermek hullámmedencét működtet a füredi park. Csúszdák: Az Aquaparkban 8 különböző csúszdát találhatsz, melyek egyedi élményt, sebességet nyújtanak. Forgó szél, Lassú folyó, Őrült folyó, Anaconda csúszdák, Verseny csúszdák, Kamikáze, Turbó csúszda, Gyermekmedence. Az Annagora Aquaparkban a legkissebbek sem unatkoznak, hisz biztonságban és felügyelet mellett lubickolhatnak egész nap.

 

The End. = )

 
 

 

Profilkép

Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>

Statisztika

Most: 1
Összes: 91212
30 nap: 581
24 óra: 25